06-12-2010, 02:01 PM
Poniższy poradnik pozwoli ci na darmowe i legalne odblokowanie Tristany i skinu Tristana Riot Girl. Z twojego konta nie zostaną pobrane żadne punkty. Sztuczka działa na obu serwerach.
![[Obrazek: tristana.jpg]](http://mobawars.com/wp-content/uploads/2010/03/tristana.jpg)
1. Wejdź tutaj i kliknij "Liked" obok nazwy na górze.
2. Następnie wejdź tutaj i zaloguj się na konto, a następnie kliknij "connect with facebook". Jeśli masz konto na serwerze US użyj tego linka.
Postać i skin zostaną natychmiast odblokowane. Jeśli jednak wciąż nie możesz grać Tristaną, zastosuj się do poniższych wskazówek:
1. Wejdź tutaj i usuń "LoL Community Tristana" krzyżykiem po prawej.
2. Wejdź tutaj i kliknij "Liked". Jeśli przycisku nie ma znaczy, że już jesteś fanem grupy i nie musisz nic robić.
3. Wejdź tutaj jeśli masz konto na serwerze US lub tutaj jeśli na serwerze EU. Kliknij "connect with facebook".
Jeśli wciąż nie działa, zanim napiszesz post w tym temacie z prośbą o pomoc:
- poczekaj 10 minut, wyłącz klienta i włącz go ponownie
- usuń ciasteczka w przeglądarce i powtórz powyższe kroki
- upewnij się, że na swoim serwerze przynajmniej raz odwiedziłeś riot shop
- przeczytaj oficjalny temat, może ktoś miał już podobny problem
Jeśli o mnie chodzi, skin niezbyt mi się podoba, ale darmowy champion to w końcu darmowy champion.
Pysznych godlajków Tristaną życzę.
![[Obrazek: tristana.jpg]](http://mobawars.com/wp-content/uploads/2010/03/tristana.jpg)
1. Wejdź tutaj i kliknij "Liked" obok nazwy na górze.
2. Następnie wejdź tutaj i zaloguj się na konto, a następnie kliknij "connect with facebook". Jeśli masz konto na serwerze US użyj tego linka.
Postać i skin zostaną natychmiast odblokowane. Jeśli jednak wciąż nie możesz grać Tristaną, zastosuj się do poniższych wskazówek:
1. Wejdź tutaj i usuń "LoL Community Tristana" krzyżykiem po prawej.
2. Wejdź tutaj i kliknij "Liked". Jeśli przycisku nie ma znaczy, że już jesteś fanem grupy i nie musisz nic robić.
3. Wejdź tutaj jeśli masz konto na serwerze US lub tutaj jeśli na serwerze EU. Kliknij "connect with facebook".
Jeśli wciąż nie działa, zanim napiszesz post w tym temacie z prośbą o pomoc:
- poczekaj 10 minut, wyłącz klienta i włącz go ponownie
- usuń ciasteczka w przeglądarce i powtórz powyższe kroki
- upewnij się, że na swoim serwerze przynajmniej raz odwiedziłeś riot shop
- przeczytaj oficjalny temat, może ktoś miał już podobny problem
Jeśli o mnie chodzi, skin niezbyt mi się podoba, ale darmowy champion to w końcu darmowy champion.
Pysznych godlajków Tristaną życzę.