League Of Legends Polska - Polish Community Forum

Pełna wersja: Poradnik - Jak odblokować Tristane i jeden z jej skinów za darmo ;)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
Poniższy poradnik pozwoli ci na darmowe i legalne odblokowanie Tristany i skinu Tristana Riot Girl. Z twojego konta nie zostaną pobrane żadne punkty. Sztuczka działa na obu serwerach.

[Obrazek: tristana.jpg]

1. Wejdź tutaj i kliknij "Liked" obok nazwy na górze.
2. Następnie wejdź tutaj i zaloguj się na konto, a następnie kliknij "connect with facebook". Jeśli masz konto na serwerze US użyj tego linka.

Postać i skin zostaną natychmiast odblokowane. Jeśli jednak wciąż nie możesz grać Tristaną, zastosuj się do poniższych wskazówek:

1. Wejdź tutaj i usuń "LoL Community Tristana" krzyżykiem po prawej.
2. Wejdź tutaj i kliknij "Liked". Jeśli przycisku nie ma znaczy, że już jesteś fanem grupy i nie musisz nic robić.
3. Wejdź tutaj jeśli masz konto na serwerze US lub tutaj jeśli na serwerze EU. Kliknij "connect with facebook".

Jeśli wciąż nie działa, zanim napiszesz post w tym temacie z prośbą o pomoc:

- poczekaj 10 minut, wyłącz klienta i włącz go ponownie
- usuń ciasteczka w przeglądarce i powtórz powyższe kroki
- upewnij się, że na swoim serwerze przynajmniej raz odwiedziłeś riot shop
- przeczytaj oficjalny temat, może ktoś miał już podobny problem

Jeśli o mnie chodzi, skin niezbyt mi się podoba, ale darmowy champion to w końcu darmowy champion. Wink

Pysznych godlajków Tristaną życzę.
Wszystko pięknie działa Smile
Fatal error: Cannot use string offset as an array in /var/www/sites/lol_community_drupal-eu/releases/20100602002133/public_html/sites/all/modules/lol_community/tristana_skin/tristana_skin.module on line 83

he?
Why oh Why nie chce mi wejsc na forum na moje dane ? :/

EDYSIA: dziala Wink
Ktos ma rozwiazanie mojego problemu ;p? Probowalem usuwac ciasteczka itd

W sumie to nie zalezy mi na tym skinie bo tristana nie gram ale..
Działa ci w ogóle stronka lola? Wejdź http://www.leagueoflegends.com i kliknij w banner z Tristaną.
dziekowka, dziala Smile
Czy to nadal śmiga? jestem nowy i nie wiem ;x wchodzę na facebooka ale nie ma tam "linked"

@edit
Dobra ogarnąłem śmiga ;d
Pięnknie działa.
działa, zarówno postać jak i skin. serwer US, mail na gmailu. aczkolwiek Tristana to postać nie dla mnie. Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie